Poirterslaan 26
5611 LB Eindhoven


T: 040 - 2155 240
F: 040 - 2155 249

Gevorderd advocaat-stagiair/advocaat-medewerker arbeidsrecht

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een gevorderd advocaat-stagiair of advocaat-medewerker arbeidsrecht. Ben jij een aanpakker die vakinhoudelijk streeft naar hoge kwaliteit? Dan nodigen wij jou graag uit om bij ons te solliciteren.

Witberg Hoorn advocaten is een niche kantoor met een focus op arbeidsrecht. Wij bedienen zowel bedrijven als (zorg)instellingen en het hoger management. Het kantoor kenmerkt zich door een nauwe betrokkenheid bij haar klanten en een informele, toegankelijke en nuchtere cultuur met een goede work/life balance. Wij publiceren en doceren met regelmaat over actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht.

Wij zoeken iemand die:

  • Als advocaat werkzaam is in het arbeidsrecht;
  • Sterk is in het analyseren van gegevens;
  • Goed is in het bedenken van praktische oplossingen;
  • Ondernemend van aard;
  • Communicatief vaardig; en
  • Een echte teamspeler.

Wij bieden jou goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om je in een inspirerende omgeving verder te specialiseren in het arbeidsrecht waarbij de ruimte is voor jouw ondernemende instelling.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatie procedure.

Meer informatie?

Wanneer jij geïnteresseerd bent in deze functie en het werken bij ons kantoor jou aanspreekt, stuur dan voor 28 januari 2019 je motivatiebrief met je cv naar erwin@witberghoorn.nl.

 

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Erwin Hoorn op 040-2155240