Poirterslaan 26
5611 LB Eindhoven


T: 040 - 2155 240
F: 040 - 2155 249

Medewerkers

Desirée Witberg

Desirée Witberg (1968) is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden, afstudeerrichting Nederlands recht. Sinds december 2006 is zij als partner aan het kantoor verbonden. Voorheen was zij werkzaam als sectievoorzitter arbeidsrecht bij Keizers Poelman Advocaten te Eindhoven. Daarvoor was zij senior medewerker bij AKD Prinsen van Wijmen te Eindhoven.

Expertisegebieden:
Desirée is werkzaam op het gebied van het arbeidsrecht en heeft daartoe de Postacademische Leergang Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam gevolgd. Zij heeft zich onder meer gespecialiseerd in: collectief arbeidsrecht, reorganisaties, medezeggenschapskwesties, statutair directeuren en het individueel ontslagrecht.
Een groot gedeelte van haar cliënten komt uit de ziekenhuis- en zorgsector. Daarnaast bedient zij ook diverse cliënten uit de productie- en bouwsector en adviseert zij hen maar ook andere cliënten bij alle arbeidsrechtelijke aspecten van hun bedrijfsvoering. Zij begeleidt haar cliënten bij collectieve ontslagprocedures en harmonisatieprocessen, maar ook bij individuele arbeidsgeschillen. Daarnaast geeft zij seminars, maar ook incompany cursussen en workshops op arbeidsrechtelijk gebied. Voorts is zij lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).

Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur

Desirée heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied arbeidsrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.