Poirterslaan 26
5611 LB Eindhoven


T: 040 - 2155 240
F: 040 - 2155 249

Medewerkers

Erwin Hoorn

Erwin Hoorn (1962) is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden, afstudeerrichting bedrijfsrecht. Sinds december 2006 is hij als partner aan het kantoor verbonden. Daarvoor was hij werkzaam als advocaat en lid onderhandelingsdelegatie bij Philips. Eerder was hij senior medewerker bij Holland Van Gijzen te Eindhoven. Voordien was hij werkzaam bij De Voort Hermes De Bont te Tilburg.

Expertisegebieden:
Erwin is werkzaam op het gebied van het arbeidsrecht en heeft zich onder andere gespecialiseerd in: collectief arbeidsrecht, outsourcing, harmonisatieprocessen, medezeggenschapskwesties, het individueel ontslagrecht maar ook het ambtenarenrecht.
Het merendeel van zijn cliënten komt uit de technologie- en productiesector. Hij adviseert hen bij alle mogelijke arbeidsrechtelijke aspecten van hun bedrijfsvoering. Meer in het bijzonder is hij betrokken geweest bij de totstandkoming van bedrijfstak- en ondernemingscao's, medezeggenschapstrajecten, sociale plannen, overgangsmaatregelen en een HR Toolkit. Daarnaast geeft hij seminars en is hij medewerker van het vaktijdschrift Arbeid Integraal en publiceert hij regelmatig. Voorts is hij lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging voor Arbeidsrecht.

Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur

Erwin heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied arbeidsrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.